Kristen Stewart va fi protagonista celui mai nou număr al revistei Allure Magazine.
Actrița vorbește despre faima de care se bucură și declară: “Am crezut că voi fi pregătită pentru asta, dar nu mi-aș fi imaginat că fiecare zi din propria viață se transformă într-un show atunci când trăiești în Los Angeles. E ca și cum ar fi Kristen Show. Și e foarte plictisitor!”
Kristen ajunge la filmari cu o glezna rasucita, o rana suferita in timp ce filma pentru "New Moon". Cand directorul creativ Allure, Paul Cavaco, i-a spus ca o garda de corp o poate plimba in brate toata ziua, actrita a glumit spunand: "Imagineaza-ti sa puna paparazzi mana pe o asa poza!"
In timp ce poza, in fata locatiei, o gramada de ziaristi s-au adunat deja, sa-i priveasca sedinta "Imi vine sa le sun parintii si sa-i intreb "Stiti cu ce se ocupa copiii vostri? Ar trebui sa-i invatati niste maniere!"
Stilistul Serge Normant spune: "Ma bucur ca eu am fost ultimul care sa-i aranjeze parul inainte sa-l taie!"
"Ies pe afara, si port tricouri ciudate, parul meu e murdar, iar oamenii se intreaba 'Ce-i cu ea?', iar eu le raspund 'Ce nu intelegeti? Asa sunt eu, asa am fost dintotdeauna".
Despre "Twilight", Kristen spune ca nu a fost fana pana cand nu a primit rolul Bellei, dar crede ca personajul este unul pe care te poti baza oricand: "Te poti regasi atat de usor in Bella, parca esti imputernicitul ei. Jucand-o, creeaza dependenta."
Din cauza faptului ca nu se poate deschide la interviuri, de multe ori e acuzata ca fiind neinteresata sau fitoasa. "Imi petrec atat de mult timp incercand sa nu par falsa cand spun ceva. Poate imi pasa prea mult... Dar la final, se intelege exact opusul."