Vivian Admin
Numarul mesajelor : 464 Localizare : RO Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: "Saga Amurg: Luna Noua", s-a lansat în premieră la Los Angeles Lun Noi 16, 2009 11:48 pm | |
| Filmul "Saga Amurg: Luna Noua" ("The Twilight Saga: New Moon") a avut premiera ieri în Los Angeles, la Mann Theater, cu patru zile înainte de lansarea oficiala pe ecranele din Statele Unite.
Cum era de așteptat, Robert Pattinson, Kristen Stewart și Taylor Lautner au fost printre cele mai asaltate vedete care au participat la acest eveniment special. Robert Pattinson, care a dat mai multe autografe imediat ce a ajuns, a spus: "Sunt surprins cât de relaxat am fost, mă simt împlinit acum. Foarte nervos am fost când am început filmările la New Moon, mai ales din cauza așteptărilor și a tot ceea ce urma ... pentru că prima parte a fost făcut atât de bine" Suspansul și pasiunea care au transformat Amurg într-un adevărat fenomen, se continuă cu multe personaje noi, mult mai multa acțiune, secrete stravechi și mistere adânci, în "Saga Amurg: Luna Noua", ce va avea premiera în România pe 27 noiembrie 2009. | |
|